1.AYAK: Sezona güzel başlayan 6 TAŞRALI’nın devam eden formuyla burada kazanmasını bekliyorum.
2.AYAK: 4 RAY OF SUNSHINE her zamanki gibi tabelaya kadar güçlü geliyor. Bu sefer uygun grupta iş yapabilir. 9 BIG MAN uzayan mesafede start sorunundan fazla etkilenmeden iyi bir sonuç alabilir. 1 DRUMMER iki koşu gördü, temposu ile arka grubu uyutabilecek kapasitede. Uygun kilosu ile 14 BRAVE APTE sürpriz yapabilir. 2 GÖLCÜKLÜ, 3 TOLERANS ve 5 BAŞ BELA sonraki ihtimaller.
3.AYAK: 2 DEMİRDEN, İstanbul’da iş yapamadı ama burada şansı yüksek. 8 RUSDAMAT bu tip gruplarda her zaman iş yapabilir. 7 MANİDAR düzeldi sinyalini verdi ama son koşusu beklenmedik bir kayıp yaptı. Fazla güvenmesem de oyunumda yer alacak.
4.AYAK: Bursa pistinde geçilmezliğini koruyan 3 EAGLE PAW’ın güçlü rakipleri önünde yine kazanmasını bekliyorum.
5.AYAK: 1 YILMAZHAN, güzel formunu çim piste de taşıdı, favorimdir. 2 ACCELERATION, 2. ve 3. aylarda birer koşusu oldu. Güçlü rakipleri karşısında tabela etrafında yer aldı. Uygun grupta işlerinde iyi gözükmese iyi koşabilir. 5 SUHARRY sonraki ihtimal.
6.AYAK: 6 SHARE TOGETHER, 11 YUNUSELİ RÜZGARI, 14 LACEY, 7 VISERION, 5 YAKUP BABA, 3 DOKUZAĞAÇ favori sıralamam olup kalanı şablondadır.
KUPON
6
4-9-2-14-2-3-5
2-8 // 7
3
1-2 // 5
6-11-14-7-5-3-2-1 / H
