1.KOŞU: Rakiplerine göre kilo avantajı olan 5-SIRIUS BLACK kazanmaya yakın.3-MAHRECHAL ve 1-BOJACK bu safkana rakip olmasını beklediğim isimler.
2.KOŞU: Önde tempo yapmayı seven ve gidişat lehine gözüken 10-KOPKAPTAR bir kez daha kazanabilir.2-BAMSİ BEY ve 9-ŞEF NURİ rakip safkanlar.
3.KOŞU: Uygun grupta sıkıntısı filan olmazsa 5-DUELLO kazanır.
4.KOŞU: 9-SPAS ve 2-MEPHİSTOPHELES iyi hazırlıkları ile rakiplerine göre önde gözüken taylar.3-SPEED LANE , 1-CLANBELLA ve 4-SWIHILI favorilerin eksik koşması durumunda devreye girecek isimler.8-POTNIA THERON kumda başarılı olmuş isimlerin anne kardeşi olup kollanmalı.
5.KOŞU: 7-QALANDAR artık kazanacak kıvama gelmiş gibi, başta şans verdiğim isim olacak.2-KAHRAMAN TRADER rakip olarak gördüğüm safkan.8-YOUPON sürpriz.
6.KOŞU: 3-GOLDEN SIXTY ve 6-EL QUEEN başta olacak.1-AYLAVYUU GOLD ve 2-SONSUZ ADIM koşuya ortak olacak isimler.
7.KOŞU: 3-ERCİŞ GÜZELİ iyi durumu ile banko tercihim olacak.
8.KOŞU: Son galobunu dereceli yaparken kolay gözüken 6-TEKİN AĞA kazanmaya yakın gördüğüm isim.Kara Akrep’in anne kardeşi 2-MR JINGLES diğer şans verdiğim isim.3-OĞUZUN RÜYASI piste yatkın orjini ve iyi hazırlıkları ile kollanması gereken taylardan.
9.KOŞU: Son yarışını kazanan 5-ÖNCÜ BELGİ , sert gruplarda start alan 3-CAMBAZOĞLU ve 2-KAŞEMUM KARA başta şans verdiğim isimler.Startta takılmazsa 7-FAUSTKAYA bu kez beklentileri karşılayabilir.
Herkese bol şanslar.
ADANA 1
1.AYAK: 5,3,1
2.AYAK: 10,2,9
3.AYAK: 5
4.AYAK: 9,2,3,1,4,8
5.AYAK: 7,2,8
6.AYAK: 3,6,1,2
ADANA 2
1.AYAK: 9,2,3,1,4,8
2.AYAK: 7,2,8
3.AYAK: 3,6,1,2
4.AYAK: 3
5.AYAK: 6,2,3
6.AYAK: 5,3,2
