2019 yılının ilk altılı tahmininden herkese merhaba. Altılı ganyan saat 15:00’da başlayacaktır.
1.AYAK: Ağır kg’dan etkilenmezse 1 – BEŞYÜZYİRMİ şansı yüksek ilk isim. Son koşusunu kazanan isimlerden 5 – MAZEJAN ve 4 – DUŞO MOYA rakipleridir. Kazandığı yarış sonrası tabela dışı kaldığı yarışlarla kendini unutturan 6 – RICH CAT sürpriz.
Güncelleme: Son yarışında 800m yi 49.80 ile geçen 1 – BEŞYÜZYİRMİ’yi tek bırakarak kuponu küçültüyorum.
2.AYAK: Çok uygun grupta koşacak 2 – BADARBUNGA ve 3 – YILDIZHAN STAR ikilisi yeterli gözüküyor. Sürpriz arayanlar için yaşına rağmen iyi hazırlıkları ile bu koşuya katılacak 9 – DARK GUARDIAN ve formunu yükselten 8 – DIVINE BEAUTY öneririm.
3.AYAK: 1 – ANADOLU POYRAZI, 4 – HARALI ve 5 – KAFKASLI GİBİ maiden dan çıkmaya en yakın isimler. 6 – NAMZET ve 3 – FANATİK sürpriz.
4.AYAK: Son koşusunda beklediğimden kötü koşan ve yakın zamanda çıkış yapmasını beklediğim 5 – DARTH VADER, 2. koşusunu grup için uygun bir derece ile kazanan 3 – HAZELNUT ve İstanbul’da güzel çalışmalarla bu koşuya katılacak 2 – LAST HURRICANE favorilerim.
5.AYAK: Son koşusunda virajda arttırmak isterken jokeysiz giden atın önüne çıkması ile dengesizlik yaşayan 7 – KASMANBEY bu sefer farklı koşabilir. Aynı yarışın galibi 4 – AHMİN o gün rahat öne geldi. Yine aynı koşunun 2.si 2 – DURMUŞKARDEŞ’te dışarıdan doldurup gelirken iyi gözüktü. 1 – SAYGON ve 3 – KOVADA sonraki ihtimaller.
6.AYAK: Geçen yarışında beklediğim 3 – AMAZING LOVE güçlü gelen rakibine karşı yapacak bir şeyi yoktu. Bu sefer uygun sayılabilecek grupta banko tercihimdir.
Bol şanslar
Kupon
1
2-3 / 9-8
1-4-5 / 6-3
5-3-2
7-4-2-1-3
3
