Antalya yarışları heyecan anlamında hasta yemeği gibi, tatsız ve tuzsuz. Aslına bakarsak ülkenin her Hipodromu ve her alanı aynı şekilde. Musa’lar Mustafa Kemal’ler de bir daha gelmezki bizi Kurtarsın. Gün Ola Harman Ola demiş atalarımız.. Elbet onun da sırası gelecek yani
1.AYAK: Şimdiye kadar koştuğu 7 yarışın 6’sında ikramiye alan 4-RACER BOY buradaki ilk yarışında mükemmele yakın koştu. Tuhaf at sürme stili olan Jokeylerin başında gelen Hışman olmasa banko oynardım. Son yarışında kıpırdayan 7-FAİR MACTO, Tolga ile farklı koşmasını beklediğim 5-ANGEL OF KİNGDOM ve Adana’dan peşinde olduğum 6-ÇARŞI AĞASI son kez şablonumda.
2.AYAK: Özgalip ile beraber koşup tabela içinde yarışı bitiren 1-ÇİVİCİ’nin rahat kazanması lazım fakat son iki yarışı sıkıntı. Ben yanına tek rakip gördüğüm 4-YARIMADA’yı yazıp bırakıyorum.
3.AYAK: Beklediğim performansı bir türlü yapamayan 5-BEST OF FATOŞ ve İzmir’de mesafe tecrübesi bulunan 2-ROYAL UYGUR yeterli bende.
4.AYAK: 5-PALAWAN’da bu defa hırslı F.R.Bebek var yarın gerekeni yapabilir. 1-ALİÇO Antalya’da double peşinde.
5.AYAK: Son ayakta bankom olduğu için burayı HEPSİ ile geçiyorum.
6.AYAK: Bursa’dan Antalya’ya kazanmaya gelen bunu da son koşusunda bariz belli eden 8-TANGOCU net bankom.
KUPON
4..5..6..7
1..4
2..5
1..5
HEPSİ
8
Herkese bol şans diliyorum..
