4.KOŞU: Çalışmalarında iyi gözüken 2-LADYS SECRET favorim. Ceylincan’ın anne kardeşi 5-PRENSES İKRA , Adalı ekürisinin 7-TRAP QUEEN ve 8-WARSHOWA rakip olarak gördüğüm isimler olacak.
5.KOŞU: Kısa bir ara veren 2-ALLÖŞŞŞ düzenli idmanlarına devam ediyor.Bu grubu geride bırakması normal sonuç olur.Formunu yükselten 7-ARSLANHAN’dan iyi bir koşu bekliyorum.4-DANCING GIRL iyi formunun karşılığını bu defa alabilir.
6.KOŞU: 2-BENZENCİ , 3-ÇIĞGÜZELİ ve 1-BENİM GÜLÜM öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.7-GÖKÇEKENT sürpriz.
7.KOŞU: Son koşusunda startta takılınca şansını yitiren 1-ATEŞİN KANATLARI normalde startta kalma huyu olan bir isim değildi.Startta kalmazsa önde numara alacak rakibi olmamasının avantajını kullanmak isteyecek.Hemen hemen koşudaki tüm rakipleri bekleme yapan safkanlar, tabiki taktiksel olarak öne yakın gitmek isteyen rakipler çıkma ihtimali olacak ama normal şartlarda virajı biraz nefesli dönebilirse ben bu safkanın kazanmasını bekliyorum.Riskli olmakla birlikte banko olarak değerlendirdiğim isim olacak.
8.KOŞU: Uzun arası olmasına rağmen bu koşuya çok sayıda galopla hazırlanan, startta kalmazsa süratli gitmesini beklediğim koşuda koşunun süratli gitmesini değerlendirebilecek olan kalite isim 6-LOZAN kazanmaya en yakın olan safkan.Biraz ağır kilosuna rağmen sevdiği mesafede start alacak olan kalite isim 2-DUELLO ilk rakibidir..1-BEDESTAN ve 3-JUSTICE FOR ALL kazanmaya aday diğer isimler. Henüz maiden bir isim olmasına ve rakipleri kadar tecrübesi olmamasına rağmen geçen koşu çok cazipken önerdiğim ve fena da koşmayan7-SULTAN REEDS yakın arayla koşacak ama bu koşu olmasa bile takibe almanızı önereceğim bir isim.
9.KOŞU: Geçen koşusunda dışarıdan son derece güçlü ataklarla gelmesi kazanmasına yetmeyen 10-REGINA LUNA ve favori olarak çıktığı ilk koşusundan sonra ara verip bir koşu gören 5-NEUROSURGEON eşit şans tanıdığım isimler. Zaman zaman etkili koşan 2-ALEKO BOY , iki koşu önce 15H koşudaki üçüncülüğü kadar koşarsa 4-KRAL AKIN ve hazır olmadan katıldığı ilk koşusunda viraj sonrası jokeyinin enseye basıp 400 ü kenter tamamlayan, sonrasında çalışmalarında gelişmeler gözlenen 16-RACER BOY sürprizde değerlendirilebilecek safkanlar.
ANKARA 2
1.AYAK: 2,5,7,8
2.AYAK: 2,7,4
3.AYAK: 2,3,1,7
4.AYAK: 1
5.AYAK: 6,2,1,3,7
6.AYAK: 10,5/2,4,16
