5.KOŞU: Çimde henüz maiden olsa da tatminkar yarışlar yapan 7-NURAN HANIM Barış Kurdu ile koşunun favorisi.Önceki yarışlarını inkar etmezse kazanmaya yakın. Kuyumciyan ekürisinin 3-LA NİNA istikrarlı koşuyor , favoriye rakip gözüken safkan olacak. 8-LADY EELMENDORF kısa ara sonrası bir yarış gördü burada üzerine koyabilirse daha etkili olabilir.2-KORDELYA düzlüğe çıkılırken kendini biraz erken önlere atabilirse sürpriz yapabilir zira genelde etkili geliyor ama kendini potaya atamıyor.Ben dört atla geçmeye çalıştım ama yine de korkuyorum ilk ayaktan:) Siz tuttuğunuz varsa ekleyin.
6.KOŞU: Koşuya bakınca bana gerçekten zor geldi, hem zaman zaman birbirine üstünlük sağlayan safkanlar, hem kilo farklılıkları hem değişken form durumları koşuyu zorlaştırıyor. 5-SÜERDEM , eküri destekli 6-ALEMİN KRALI ve 7-KOMŞU ÖZCAN rakiplerine göre bir adım önde gibi..4-USULCA ve 1-KAYALARLI eklediğim isimler. 3-AHMET ALİ Mustafa Çiçek’le sürpriz hanesine eklediğim isim.
7.KOŞU: Bu koşuda 6-TABİP ilk koşusunu beğendiğim bir tay.Çıktı, binicisi bir an önlerde yer tutmak istedi olmadı, grubun arkasına takıldı, virajda dışarı dolanıp yürümek istedi, sanki biraz da jokeyini uğraştırdı.Edindiği tecrübe ile bugün daha iyi koşmasını beklediğim safkanın kazanmasını bekliyorum.Artık tay yarışı tabi, sağı solu belli olmuyor ama talihimize bakıcaz. 2-BERKİTHAN ve son galobu süper olan güçlü kan hattına sahip 7-TUNA NEHRİ bu safkan beklenen yarışını yapamazsa devreye girecek isimler.
8.KOŞU: 3-BORAKS ve 4-KEREMŞAH biraz daha önde gözüküyor.6-ŞAH DRAGON koşacağım derse etkili olabilecek bir safkan.8-SEMBOLTAY sonlarda etkili olabilir.
9.KOŞU: 9-RED LUCK da son zamanların kazanma özürlü safkanlarından biri oldu çıktı sanki.Bu gruptan farklı sınıfa sahip olduğunu düşündüğüm safkan burada da kazanamazsa peşini bırakırım artık.Banko olarak yazıyorum.
10.KOŞU: 4-GÜÇALP kazanması lazım olan tay..İlk defa start alacak olan 6-İLBERK ve 2-ATEŞBİLEK iyi taylara benziyorlar,ne olur ne olmaz bulunsun derim.10-KÖYLÜMÜN KIZI da yazılacak isimlerden.
Herkese bol şanslar.
İZMİR 2
1.AYAK: 7,3,8,2
2.AYAK: 5,6,7,4,1,3
3.AYAK: 6 / 2,7
4.AYAK: 3,4,6,8
5.AYAK: 9
6.AYAK: 4,6,2,10
