Herkese merhaba güzel bir salı olur umarım.
1.Koşu: Adana’ya ilk defa gelip ilk çim koşusunu yaparken adapte sorunu yaşasa da kum performanslarının bu grup için yeterli olacağını düşündüğüm boş kilosu ile 9 GÜNIŞIK HANIM bende banko. Gelmez ise ortalık karışır gibi.
2.Koşu: Bugün maiden koşuların çokluğu bizi bazı yerlerde yakacak gibi. Ben bu koşu da son yarışını çok beğendiğim 10 İLKNURUM un koşuyu sonlarda lehine çevirerek kazanmasını bekliyorum. Bankom.
3.Koşu: Şehir şehir gezdirilen yeni ilgililerinde çok başarılı yarışlar çıkaran 4 MOURINHO alternatif tekim. Daha iyi gruplarda zaman zaman iyi işler çıkartan 2 BABAOKTAY, İstanbul, Ankara derken Adana da ki ilk yarışında geç kalan 7 Mİ MAJÖR ve takip atım 3 KARADERVİŞ rakipleri.
4.Koşu: Kumda farklı koşan çalışmalarında da formu devam eden 2 GLEAMY ilk isim. Abiş ile kazanan 3 ANGEL OF SAND ilk rakibi. Son yarışını beğendiğim 7 ADASUYUM ve kum da farklı koşacağını düşündüğüm 4 RUN FOR İLAYDA ve sürpriz de 6 SMYRNA STORM yeterli.
5.Koşu: Günün en zor koşusu benim için son yarışı işe 4 EFELERİN EFESİ ilk isim. Uzun zamandır takibimde olan 5 CARA VAGGIO ilk rakibi. Yine takip atlarımdan 10 KARMA FELSEFESİ son yarışını güzel kazanan 8 BYE BYE LULLABY bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek 3 YOLDAŞKAYA yeterli.
6.Koşu: 2 BERTAN çok yüksek AGF çıkacağını düşünüyorum kazanması normal sonuç olur. Alternatif tekim. Rakip olarak 11 GÖZLÜCE, 14 YOLCULAR GÜZELİ, 5 KURT BOĞAN ve 1 ASFALT ile yıkmaya çalışacağım.
ADANA 1
9 GÜNIŞIK HANIM
10 İLKNURUM
4-2-7-3
2 // 3-7-4-6
4-5-10-8-3
2 // 11-14-5-1
2,00 // 8,00 TL // 40,00 TL
7.Koşu: Sert gruplarda dahi çok işler yapan 4 BİŞKEKHAN favorim. Grubun genç isimlerinden formda 3 CİHANPEHLİVANI ilk rakibi. Bir türlü içeri atamadığımız inatçı yapısı ile 5 BOZTEPEBEYİ için grup çok uygun.
8.Koşu: H.Çizik tercihi ile çok formda isim olan Adana’da ki ilk yarışında da sahanın en güvenilir ismi olup rahat kazanan 4 HASAN IN MY HEART devam eden formu ile bankom.
9.Koşu: Handikap puanı ile gruptan farklı olsa da formu biraz düşündürücü olan 1 SER VEYRON favorim. Uzun aradan sonra yarış görürken iyi gözüken 6 TORTOP ilk rakibi. Ankara da zaman zaman etkili koşuları olan 5 THE TEATRAL ve doğu da güçlenip çime çıkacak olan 4 LUCKY ROCK olmazsa olmaz.
10. Koşu: 8 ARİN GÜLÜ ilk isim rakipleri. sırasıyla 3 KAFKASLI AGA, 4 KIRKURUŞ, 7 KARA HİLAL yeterli.
ADANA 2
4-5-10-8-3
2 // 11-14-5-1
4-3-5
4 HASAN IN MY HEART
1-6-5-4
8-3-4-7
19,20 TL // 96,00 TL
Herkese bol şanslar.
