4.KOŞU: 3 yaşlı Arap taylarının koşu hayatlarına başlayacağı yarışta öncelikle tüm safkanların ayakları düz bassın diyorum.Bu koşuda gerek idmanlarında gerek provalarında dikkat çeken iki isim var.. Öncelikle Çalıcıoğlu ekürisine ait 2-HORUS..İdmanları kadar koşarsa ilk koşusundan zaferle ayrılabilir.Diğeri Kocakaya’nın deklare olduğu 7-SİNAN REİS..Bu tay da çok iyi idman durumuna sahip.Bu iki isim yeterli gibi duruyor.İki ismin birden eksik koşması durumunda koşu oldukça karışacak gibi.3-NEFESİMSİNSEN , 4-ÖZİLGE , 5-SADEKAR ve 10-ÇÜNGÜŞ GÜZELİ fazla at yazacaklar için önereceğim isimler.
5.KOŞU: 1.İnönü koşusunda koşularını çok beğendiğim 3-FORLORN ve 7-ROBERTA MIA rakiplerine göre bir adım önde görünüyor. Karataş’ın bir kez daha tercih ettiği 8-SHINING GLORY bu isimlere rakip olacaktır.9-VERY GOLD sürpriz isim.
6.KOŞU: Son koşusunda burada rakip olarak gözüken safkanların bir çoğunu rahat geçen 8-KIR EJDER bir kez daha kazanabilir.Alternatif tekimdir. Ankara’da ki koşusunda yol bulmakta biraz sıkıntı çeker gibi olmasına rağmen düzlükte rakiplerine hakim olan yetenekli isim 3-CANMETE bu safkanın rakibi olacak.İzmir koşuları parlak olan 9-ROMENOS ve ilk iki koşusunda iyi işler yapan 4-ÇELİKCAN sürprizde değerlendirilebilecek isimler.
7.KOŞU: Seri isimlerin bir araya geldiği ve süratli gitmesini beklediğim koşuda son yarışı ile form tutmaya başladığını gösteren 7-PAST INSIDE ME kazanmasını beklediğim isim olarak banko tercihim olacak.
8.KOŞU: 1-BABA ŞAHİN iyi formu ile bir kez daha kazanabilir.2-BOLD SEA ROVER ve 6-TEMURKHAN rakip olarak gördüğüm safkanlar.Kocaeli’nden gelecek 5-STAR OF BOSS ve Karataş’lı 4-LORD WOLF sürpriz arayanlarca değerlendirilebilecek isimler.
9.KOŞU: 2-BIG PRIZE ve 3-LOKUM rakiplerinden farklı görünen safkanalar.Birincinin bu iki safkanın mücadelesinden çıkacağını düşünüyorum.
Herkese bol şanslar.
İSTANBUL 2
1.AYAK: 2,7 /3,4,5,10
2.AYAK: 3,7,8,9
3.AYAK: 8 /3,9,4
4.AYAK: 7
5.AYAK: 1,2,6,5,4
6.AYAK: 2,3
