3.KOŞU: Geçen yarışına göre 200 metre uzayan mesafe lehine olan 3-CAN DENİZİM etkili sprinti ile kazanmaya yakın görünen isim olup alternatif tekim olacak..Sprint mesafesini ayarlayabilirse 4-GOLAZZO Yasin Şeref Gümüş’e ilk birinciliğini tattırabilir.İlk yarışında tecrübe kazanan 6-KARGILI RIZA eklediğim isim.
4.KOŞU: 1-SARABANDE buradaki favorim hatta ama zor kazanan bir safkan görüntüsünde olmasından dolayı yanına rakipler yazacağım..Galoplarında çok iyi görünen 3-PETITE LOUVE , son yarışını beğendiğim 10-PRATUM PUELLA ,kazandığı yarışta iyi görünen 4-TAURUS, jokeyinin tercihi ile 5-SUN GODDESS ve yükselişteki formu ile 8-QUEEN REDAMANCY rakip hanesine eklediğim isimler.Geçen yarış çok erken öne gelen 7-KIZIM ELAY sürpriz isim.
5.KOŞU: Süratli gitmesini beklediğim koşuda son yarışlarında sert rakiplerle mücadele derken iyi form gösteren 10-EDAYAP denk grupta riskli de olsa tek yazacağım isim olacak.
6.KOŞU: 4-SARAFİM ve 5-AKFİLOZOF arasındaki mücadelenin kazananı belirlemesini beklediğim bir koşu..
7.KOŞU: Son koşusunda performansını beğendiğim bu kez Vedat Abiş’le start alacak 5-IRON SKY favorim..2-ES ES WARRIOR ve 4-REAL TROUBLE rakip isimler…Geniş kuponlarda 1-LOOK AT THE STAR , 3-SFORZA RING ve 6-CATCH THE STARS da yazılarak kapatılabilir.
8.KOŞU: 5-KIZGIN YÜREK, 2-DOĞANIN GÜCÜ ve 1-ÇELİK SEMEND maidendan çıkmaya yakın görünen taylar..
Herkese bol şanslar
İSTANBUL
1.AYAK: 3/4,6
2.AYAK: 1,3,10,4,5,8,7
3.AYAK: 10
4.AYAK: 4,5
5.AYAK: 5,2,4/1,3,6
6.AYAK: 5,2,1
