TJK tahmin, altılı tahminleri, İzmir altılı.
1.AYAK: 4 ÖZİLGE’yi bu grupta bir tık önde görüyorum. Startta çok takılmazsa 5 ALTINÜZÜM, 2 BAŞPARMAK ile beraber rakibidir. 3 HOLİGAN ve 7 HEDEFİM’de biraz kararsız kaldım, yerim olursa bu ikili de oyunumda yer alır.
2.AYAK: 8 SUN OF THE SEA son koşusunda düzlüğe elde geldi fakat güçü rakibi çok sıkı gelince zorlamayı bıraktı 2.liği zor kurtardı. Bu sefer önde daha dengeli gidecektir. Kayıtlı olduğu 2 koşudan da çıkartılan 5 MYTHICAL WARRIOR işlerinde çok iyi. Kurtel tayı zaten, mecbur yazıyorum. Madem tek atamadık biraz da sürpriz ekleyelim. Son işinde iyi gözüken ve takı değiştiren 6 PEHLİVAN KIZIM, işlerinde hep iyi sürekli takı denenen 7 SHINING LEGEND sürprizde eklediklerim. 2 BALMUMU’da dünkü Havoc gibi yatırmasın onu da ekledim.
3.AYAK: Yarışı kafamda koşturduğumda 3 LIKE THE STARS ve 4 TAIZU liderlik için kapışırken 2 AKINCI, 6 WIN FOR YOU ve 1 DRAGON PULSE’nin hemen arkalarına yapışacaklarını süratli bir tempo ile koşunun gideceğini düşünüyorum.
Like The Stars kafayı vermeyip sona kadar direnebilir. Durumu hala kötüyse meydan Taizu’ya kalacak. LIKE THE STARS Galounda çok iyi gözüküyor fakat 2 ayda bir koşabilmiş. Binicisi de ilk defa biniyor.
Bu sebeplerden favori seçimimi 4 TAIZU’dan yana kulanıyorum. Peşine takılacakların da ağır kilosunu hesap ederek yanına sadece son koşusunu ölçü almadığım 6 WIN FOR YOU ekliyorum.
4.AYAK: İstikrarsız grup ve satış koşusu. Ayrımsız hepsi.
5.AYAK: Sıralamam şablonda.
6.AYAK: 5 SMYRNA ROMANCE kazanırken gayet iyiydi ve performası bu grup içinde uygun olup koşu gören ekürisi de burada iş yapabilir. Eküriler bankom.
KUPON
4-5-2
8-5-6-7-2
4-6
HEPSİ
5-4-3-8-2-1
7(5)
