28 Eylül Ankara at yarışlarında tahmin ve yorumlar. Oyunlarınızı bekliyoruz, herkese bol şanslar.
1.KOŞU: 3 REAL CHANCE formda rakiplerine rağmen uygun grupta çok şanslı gözüküyor. 7 SHE IS THE SHOW kg avantajını son işinde değerlendirecek kapasitede gözüktü, favoriye rakiptir.
2.KOŞU: Denk grupta ayrımsız hepsi. Sıralama 5-1-4-3
3.KOŞU: İlk koşusunu kazanırken etkili gözüken 2 SHIROKE, grup koşusu ve son anlamsız tabela dışı koşusnu saymazsak 1 SECRET LAV favorilerim.
4.KOŞU: 6 TOPRAK TUTKUSU grupta göze batan isim olarak favorim. Bu arap atları istikrar abidesi oldukları için yorumlamak zor! Risk alıp favoriyi tek bırakıyorum.
5.KOŞU: 5 SIKIDOST son Adana koşusu sonrası kg farkını lehine çevirecektir. 6 ROCKSTAR ilerlettiği formu ile sürprizde. 2 ÖZBİLDEN ile burası yeterli gözüktü.
6.KOŞU: İlk koşusunu sanki tek başıana koşar gibi kazanan 2 AKÇAOVA favori. 6 SİVASLI GELİN kazanırken güzel gözüktü, favori eksik koşarsa devreye girmeli. 1 HEYFA tecrübesi ile tekiniz yoksa mutlaka yazılır.
KUPON
3-7
5-1-4-3-2
2-1
6
5-6-2
2-6-1
