1.KOŞU: Koşacağım derse bu grubu geçmesi gereken 5-YAVUZ KRAL ve çim performansı fena olmayan 1-KÜÇÜK ŞİMŞEĞİNOĞLU koşuyu kazanmaya yakın olan safkanlar.6-KRAL ARDA ve 4-RUŞEN ALİ sonraki ihtimaller.Boş kilolu 10-TAŞBEBEKTAY sürpriz.
2.KOŞU: İlk yarışını starttan çıkar çıkmaz liderliği alıp farklı ve ilk yarışa göre oldukça iyi sayılacak bir derece ile kazanan 4-KAFA OKTAY ve kumda iki kez kazanıp iki kez de üçüncülük çıkaran 5-MELİSA KIZI eşit şans tanıdığım isimler.Eküri destekli 3-ÇAMSAKIZI ve ve ilk yarışında tecrübe kazanan 8-CİHANA BEDEL sonraki ihtimaller.
3.KOŞU: Ekürisi ile birlikte 5-SELDA HANIM ve 6-BİDANEM rakiplerine göre önde gözüken isimler.
4.KOŞU: Bu gruptan üstün bir safkan olduğuna inandığım 4-GÖZDESULTAN kazanmasını beklediğim isim.
5.KOŞU: Son yarışında daha sert rakipleri geride bırakan 3-JUNO MONETA bir kez daha kazanmaya yakın gözüküyor.5-BIRTH OF THE FIRE ve 9-WILD ROSE daha sonra değerlendireceğim isimler.
6.KOŞU: Eğer sorun yaşamazsa 2-NORTH IRON kazanmaya yakın gördüğüm tay olup alternatif tek olarak değerlendireceğim isim.8-NAZDROVYA ve 7-GOLDEN KOZA rakip olabilecek taylar.İyi bir kan hattına sahip 1-MARCA DECO ve 9-SOUND OF GLORY sürpriz isimler.
Herkese bol şanslar.
ANKARA 1
1.AYAK: 5,1,6,4,10
2.AYAK: 4,5,3,8
3.AYAK: 5,6
4.AYAK: 4
5.AYAK: 3,5,9
6.AYAK: 2/8,7,1,9
