1.AYAK: Grup atı kalıbına rağmen bu sene bekleneni veremeyen 5 PAST INSIDE ME koştuğu yarışlarda mücadeleden uzak bir görünüm sergilese de her an patlayabilir, favorimdir. Son koşusunda düzlükte garip bir haller sergileyen 6 HEART OF THE KING’de bundan daha fazlası var. Muhtemelen önde boş kalacak, favorilerden. Bu ikili eksik koşarsa grupta bir çok şey olabilir. Yaklaşık 2 yıldır ara ara oynadığım fakat sadece 1 kere kazanabilen 3 SEMİH BEY ile sürpriz arayacağım.
2.AYAK: Grupta 1 TIRMIL EFESİ direk göze çarpıyor. KG’dan etkilenmezse kazanması yüksek ihtimal. Yanına rakip yazarsam kapamaya gidiyor, tek geçiyorum.
3.AYAK: İlginç bir maiden koşu. Dereceler nerdeyse arap atı, her sonuca açık gözüküyor. İlk koşusundaki perfomansı galoptan hallice olan 6 MAHRECHAL ve güzel galoplarla koşuya katılacak 5 KEREM KHAN favorilerim. Çim tabelası sonrasında 2 BABA BÜLENT kumda çok farklı koşabilir. Diğer rakipler şablonda.
4.AYAK: 1 CEVHER, 2 DEMİRPERDE ve 4 OĞUZBOYLU dışına çıkarsa zaten bende olmaz, 3 atla geçiyorum.
5.AYAK: 1 CEYLİNCAN’ı bu grupta da bir tık öne koydum, bankom.
6.AYAK: Sürpriz arayacağım bir koşu.
KUPON
5-6-3
1
6-5-2-8-1-3-7
1-2-4
1
H
