Selamlar kıymetli site sakinleri. 10 koşulu İstanbul programı çok cazip gözüküyor.
1.Koşu: 3 yaş isimlerin satış koşusunda koştuğu grupları görünce 7 SPEEDY ROCK banko diye hemen yazıp geçebiliriz ama ben bu isme hiç güvenmiyorum. Rakip olarak kaba kum, sentetik, çim ve şehir fark etmeksizin her zaman iyi yarışları çıkaran son Kocaeli yarışında da virajda anlamsızca geri kalan sonlarda gelmeye çalışsa da yakın ara 5.lik te kalan 4 OLIVYA ve henüz maiden bir isim olsa da kalite bir isim olduğunu düşündüğüm ve son yarışında Kocakaya ile grubu net sonuncu takip edip bir de Bursa virajında en dışa doğru açılıp oradan yürümeye çalışınca güzel sprinti bir işe yaramayıp 4.kalan 5 OUT OF THE DARK tan güzel bir yarış bekliyorum.
2.Koşu: Kalabalık maiden mücadele de meşşşhhhuuurrr 9 ÖZAKIN “el âlem ne der” baskısı ile favorim. (Hani 800 bine satılan arkadaşımız bu) Gelelim koşuya beklentilerin yüksek olduğu bir diğer isim 12 EFSUNLU KIZ baba jokeylerden sonra İ.SOYAD a teslim edilmiş. Eğer istediği tempoyu ayarlayabilirse bende favori olacak. Yine Mertcan ile iyi yarışlar çıkaran bu sefer daha da hazırlanmış 8 OLGAÇ TAY ve kum yarışını ölçü almadığım 1 ATLI AHMET ile ilk yarışını koşacak olsa da Rikardo orijinli 6 FERFECİR sihirbaz abimizle aman dikkat!
3.Koşu: KV yarışta denk isimler bir araya gelmiş Favorim uzayan mesafede daha şanslı olduğunu düşündüğüm 3 TORAMANKAYA, ağırkanlı bir isim olsa da sihirbaz ile sprinti iyi yapabilir 4 NEJDET ilk rakibi. Kaizbert yavruları ve performansları iyi olan 1 KAYZENBERK ve 2 NALDÖKENLİ ve ilk yarışında direnerek güzel bir birincilik elde eden 6 ÇELİKCAN eklediklerim.
4.Koşu: İlginç orijini ve güzel ismi ile 1 ROBERTA MIA koşmuş olduğu yarışlarda çok etkili ve kaliteli bir isim olduğunu şimdiden ispat etti. Karataş ile koşacak rakibi formda olsa da bende banko olacak 1 ROBERTA MIA.
5.Koşu: Bölünen maiden ın zor grubu çok isim ile geçmeye çalışacağım. Sıralamam şablonda olacak.
6.Koşu: Koşmuş olduğu gruplar ve almış olduğu dereceler ile bende grubun bir tık üstünde olduğunu düşündüğüm son Anafartalar koşusunda kalabalık grupta kaybolan bugün için daha etkili bir yarış beklediğim 4 REGARDLESS bankom olacak.
1.Altılı:
7-4-5
9-12-8-1-6
3-4-1-2-6
1 ROBERTA MIA
3-12-5-1-4-13-11-9-2-6
4 REGARDLESS
60,00 TL
7.Koşu: Nihayet uzun mesafeye çıkmasını beklediğim 2 TAGOR hem istediği grubu hem de sert jokeyini buldu. Her şey hazır Tagor için bakalım yine yanıltacak mı. 2 TAGOR bankom.
8.Koşu: Kısa mesafelerin etkili isimleri toplanmış ve maşallah hepsi formda son yarışlarında. Çok riske etmek istemiyorum hangisini eksiltsem o gelecek gibi. HEPSİ.
9.Koşu: Hem koşanlar hem binenler formda son koşularını kazanan 7 KUDDUSİ ve 4 ONURLUEFE önde, 3 GİZMO ve 6 HİLALEDA sonraki ihtimaller. 1 SUKAYA, 2 ARİFÇO ile geçebiliriz.
10.Koşu: Maşallah bütün maidenları bir programa sığdırmışlar resmen. Son maiden da ilk yarışını beğendiğim 4 ENGİNTAY favorim. Beklenti altında kalan 1 AKSOYHAN ilk defa çime çıkacak olsa da çalışmalarını beğendiğim 3 AMASRA, formda aprantilerden birine teslim edilmiş yarışları etkili 14 GELİBOLU SEVDASI ve pişkin isimlerden 6 GÜNGÖRHAN rakipleri.
2.Altılı:
3-12-5-1-4-13-11-9-2-6
4 REGARDLESS
2 TAGOR
HEPSİ
7-4-3-6-1-2
4-1-3-14-6
144,00 TL
BOL ŞANSLAR.
