4.KOŞU: 5-EL PROFESOR sonlardaki etkili atakları ile sonuca gidebilir.1-EZER GEÇER rakiplerine göre ağır kilo ile mücadele edecek ama mesafeye yatkın ve tempo yarışlarını seviyor.Viraja kadar kendi temposunda gelirse etkili olacaktır.9-KOD SEKİZ uygun kilosu ile kendine şans bulabilecek bir başka safkan.
5.KOŞU: 2-BANGIRBANGIR giderek yükselen bir ivmeye sahip ve bu koşunun da ilk şanslı ismi.Bir başka çok formda isim 8-ÇİLİNGİR iyi anlaştığı binicisi ile rakip.5-SÜPERMEN de pist ve mesafeyi seven isimlerden olup es geçilmemesi gerekir. Bu üç safkan bana göre öncelikli..
6.KOŞU: 1-FLASHING GIRL gruptan farklı bir isim.Hemcinsleri arasında koşunun net favorisi. 6-SILENT WAVE , 2-JUNO ve 4-LEGEND OF LOVE rakip konumundaki safkanlar.
7.KOŞU: İlk koşusunu beğendiğim 5-LOVELY BONITA favorim.4-HONEYMOON geçen sefer etkili geldi ama biraz geç kaldı bu kez daha hazır gireceği koşuda kazanabilir.
8.KOŞU: 5-KING CHA CHA’yı ben takip etmekten yoruldum.Bu kez yanında Runner Bull gibi kalite ekürisi ile start alıyor.Uygun grupta kazansın bir zahmet artık..
9.KOŞU: Son ayak yerim olduğu için çok kurcalamadan Hepsi diyorum.
Herkese bol şanslar.
İSTANBUL 2
1.AYAK: 5,1,9
2.AYAK: 2,8,5
3.AYAK: 1 / 6,2,4
4.AYAK: 5,4
5.AYAK: 5
6.AYAK: HEPSİ
