1.KOŞU: İlk koşusunu A.Kurşun idaresinde sermayeli ve rahat bir şekilde kazanırken sağlam aksiyonları ve güzel eşgali ile dikkat çeken 4-UĞURTAY aynı zamanda Rhythm Divine gibi bir kalitenin anne kardeşi.Bu defa Halis Karataş ile start alacak tay koşunun da net favorisi.İstanbuldan geldikten sonra buradaki ilk koşusunu çıktığı gibi kazanan seri isim 7-JAVELİN rakibi olacaktır. 3-NARLICA GÜZELİ ve Urfa’dan kazanıp gelen 9-HELLION bu safkanlardan sonra değerlendirilecek isimler.
2.KOŞU: Katıldığı her iki koşuda da bu rakiplerinden iyi dereceler çıkaran 4-KING FURY bu kez 100 metre daha kısalan mesafede startla birlikte önlerde yer alıp viraj sonrası arttıracağı atakları ile kazanmaya yakın. Diğer Çelik kardeşlerin rakip olarak gözüktüğü koşuda banko tercihimi bu safkandan yana kullanıp yanına at yazmayacağım.
3.KOŞU: Son yarışında startta takılıp grubun 7-8 boy arkalarında kaldığı halde viraj sonrası yarış yeni başlıyormuş gibi rahat gelip kazanan 2-TUMBUL ÇİÇEĞİ aynı koşuyu tekrarladığı takdirde bir kez daha kazanır.1-BAY EMİR bu defa Ahmet Çelik ile şansını deneyecek olup rakip olarak gözüken isimdir.
4.KOŞU: 3-BIG ROMANCE ve 4-PRENSES HİRA rakiplerine oranla önde gördüğüm isimler olsa da sürprize müsait olduğunu düşündüğüm bu koşuda tercihim HEPSİ demekten yana olacak.
5.KOŞU: Aradan dönecek olmasına rağmen 8-OSMAN BEY kalite bir isim olup benim başta şans verdiğim safkan olacak.İlk defa koşacak olmasına rağmen 9-SİNİRLİ ÇOCUK galoplarındaki iyi derecelerle dikkat çekiyor. 7-KORAŞLI ve 6-JAWINGER koşudaki diğer ihtimaller.
6.KOŞU: Son koşularında güzel bir mücadele örneği gösterip potaya yakın aralarla giren 1-ALBERTO ve 2-PANCHMAHAL bu formları ile koşunun favori isimleri olacaklar. 5-OSMAN BABA sürpriz şansı verdiğim safkan olacak.
ADANA 1
1.AYAK: 4,7,3,9
2.AYAK: 4
3.AYAK: 2,1
4.AYAK: HEPSİ
5.AYAK: 8,9,7,6
6.AYAK: 1,2,5
