Koşular sentetik piste alındığı için ikinci ayağa ekleme yaptım..
1.KOŞU: Son yarışını kazanan safkan kadar çok koşup potada kaybeden 13-TANIRKIZ favorim.Sert grupta koştuğu son koşuyu saymazsak çim yarışları oldukça tatminkar olan 6-KARAKAPLI favorinin rakibi olacaktır.
2.KOŞU: 3-STALLION FALCON startla birlikte öne düşecektir. Ön tarafta yer almak isteyecek bir-iki rakibi olsa da güç ve kalite olarak kendi temposunu rakiplerine kabul ettirmesini beklediğim safkan virajdan sonra da gelebilecek ataklara direnerek muhtemelen kazanacağını düşündüğümden bankomdur. Koşular Sentetik piste alındığı için 1-BLACK WASP ve 9-CAPTAIN CEMO kuponuma eklediğim isimler.
3.KOŞU: Son koşularında formda gözüken 5-ÇIKSALIN sentetik pisti seven bir isim.Mine Of Fire ve Samothraki’nin süratlendireceği koşuda viraj sonrası liderliği alarak kazanmasını beklediğim isim bankomdur.
4.KOŞU: Grubun tecrübeli isimlerinden 2-KAFKASIM ve 5-KÜÇÜK JOKER rakiplerine göre bir adım öndeler. 1-AĞRI ŞAHI ,8-CEYLANHAN ve 9-GÖKÇEMELEK favori isimlerin hatalarını durumunda devreye girecek safkanlardır.
5.KOŞU: Süratli safkanların bir araya geldiği koşuda sonlarda etkili gelen 1-SİNANLI favorim.11-SANCAKTAR bizi yanıltmaya devam etse de her an patlama yapabilecek bir safkan.2-ASTEROİD ,10-GÜNBİKE ,8-POYRAZYELİ, 2-ÇELİKMAN ve 7-MAKRIKÖY diğer şanslı safkanlar.
6.KOŞU: Bu sezon iki koşu gören kalite isim 8-WINNER MAN favorim. İyi durumdaki 5-HEVA , sonlarda etkili gelen 2-AĞRI KASIRGASI ,7-MAGIC MAN ve 6-LATIKA rakipleri olacaktır.
İSTANBUL I
1.AYAK: 13,6
2.AYAK: 3,1,9
3.AYAK: 5
4.AYAK: 2,5,1,8,9
5.AYAK: 1,11,2,10,8,2,7
6.AYAK: 8,5,2,7,6
Kupon Bedeli: 73,50 TL
