İlk altılı için oyun planlamıyorum fakat 2. koşuda teki olmayanlar için MEİS için bir kaç notum var. Son 2 çim yarışında kaçarak şansını denedi en iyi 4. lük alabildi. Son kum yarışında ise numaraya çıkmadı. Kumda derece çıkarmasa da bugünkü çim yarışı için ölçü olmayabilir. Sprinter koşup 2. kaldığı koşu derecesi de grubun en iyisi.
1.AYAK: 13 atlı koşuda 7 atın derecesi birbirine denk. Öne çıkan isim ise ilk koşusunda bu dereceyi yapan 6 ŞKİPTAR. 5 MEMİŞ BABA, 2 ÇAKAR ŞAH, 13 YELİZKIZ, 1 BOLKAR YAVRUSU, 12 SİVASLIKZI ve 7 AKREBİNKIZI rakipleri. Bu ihtimaller dışında kalanların da işleri iyi. 3 seçenekli bir koşu.
2.AYAK: Bursa ve İstanbul kayıpları sonrasında Ankara’ya dönen 2 BİRKASIM iyi işlerini bu sefer koşuya yansıtabilir. Sadece 1400 ve altında kazanabilen 4 İNANLIM, sevdiği mesafede farklı koşabilir. Geriye ise 8 TEMİZKAAN kalıyor. Favoriler eksik koşarsa 5 ÖZYEL sigorta olarak oyunumda. 9 OLGUNABİ’nin galobunu göremedim. Çatıya göre ekleyebilirim. 10 UMUTÇİÇEĞİ iyi hazırlıkları ile çok sürprizde.
3.AYAK: 2400m lik koşuda, 2200 de buradaki favorileri geçen 7 KAPIDAĞ uygun kilosu ile ilk atım. Yine uygun kilosu ile 5 ONATKAN rakibidir.
4.AYAK: 1 FIRE OF WORLD dereceleri ile kazanmaya yakın. 3 CONTENDER’ı bir kum koşusunda daha yazmak isterdim fakat çatıya başka tek sığdıramadım.
5.AYAK: 5 SKY MOON iyi durumu ile kazanmaya yakın. 4 RED TORNADO gördüğü koşu sonrası favoriye en akın rakiptir.
6.AYAK: 9 DİZDARIM derecesi ile favorim. İlk koşusundaki 2.liği ile 5 DERDİYOK rakibidir. 8 BUĞU sonraki ihtimal.
KUPON
6 // 5-2-13-1-12-7 // H
2-4-8-5 // 9-10
7-5
1
5-4
9-5-8
