4. Koşu : Son yarışında hem mesafenin uzaması hem de etkili biniciyi bulunca rahat kazanan ŞUBAT ÜÇ (7) favorim. KASAPMICI (2), TANNURUNKIZI (9) ve HANIMCIM (1) rakipler.
5. Koşu : Müsait kilosu ile MÜCBİR (6) favorim. TUĞBEY (5) sert rakibi. HÜNKAROĞLU (1) süpriz için ideal.
6. Koşu : Bir türlü formunu bulamasada DUBLIN (5) her an öne çıkabilir, favorim. KARA ARDA (10) ve COM LIDER (8) rakipleri.
7. Koşu : İlk çime çıkan ALTIN GERDAN (2) favorim. CAN FATMA (4) ve BLACK HORSE (3/1) rakipler.
8. Koşu : Binicisi idare edebilir ise LIMITLESS (12) burada kazanmaya yakındır, ALTERNATİF tekim. ÇUKUROVA YAĞIZ (10), BORDEAUX (2) ve BARIŞ (3) rakipler.
9. Koşu : Son yarışında start verildikten sonra öne gruptan uzak kalan binicisi yüzünden sonlarda gelsede yettiremeyen VLASTELIN (3) favorim. Önde kaçmasını beklediğim MY INFINITY (5), BABA NEVZAT (1) ve LYUDMILA (8) eklediklerim. Binicisini beğenmedim ÜNLÜ KARTAL (10) ı ekleyemedim.
2. ALTILI GANYAN
1.Ayak : 7-2-9-1
2.Ayak : 6-5 // 1
3.Ayak : 5-10-8
4.Ayak : 2-4-3
5.Ayak : 12 /// 10-2-3
6.Ayak : 3-5-1-8
Bolsanslar
Kardeşim yattık valla ne 4vardı nede1 artık yabancı da bekliyorum seni hadi bizi burada güldür
ADANA 2
4.9
7 tek
5 tek
2.3.4
10 tek
Hepsi
Bil şanslar
Yanlış kurgunun kurbanı oldum. İlk altılıda 5. pilli yi cıkardım. Şabt3 7 no tek attım.ikinci altilida şubat 3 yanina 9 yazdım puzzle ve com lider çıkardım 5.10 bıraktım ikisindede 5 de kaldım.yazıklar olsun bana.