1.KOŞU: 800m’yi 45 sn geçen yarıştaki derecesi ile 5 ABJARKIZ favorim. Gördüğü yarış sonrası galoplarında ilerleme kaydeden 3 SECRET BLOOD rakibidir.
2.KOŞU: 4 LUMINESCENCE kısa ara sonrası gördüğü koşudaki performansı ile favorim. 2 TİPİTİP rakibidir. 3 BONANZA verdiği araya rağmen çalışmalarında iyi gözükmese de bu grupta iş yapabilir. 5 ES MATADOR ve 1 KING OF ODESSA sürprizde.
3.KOŞU: 1 HAZELEYES ve 2 HOPEFUL ikilisini ayıramadım. Sürpriz arayanlara son yarışında iyi performans çizen 4 ARBITRATOR öneririm.
4.KOŞU: 7 BATHSHEBA güzel formu ile favorim. 1 TORUN CALLAS, rakibi olup 9 ALBUSE sürpriz yapabileceği bir grupta koşuyor. Denk grupta sürpriz çıkabilir.
5.KOŞU: 1 KARAÇELİK’ in son Ankara performansları bu grup ile pek alakası yok gözüküyor. Banko tercihliyorum.
6.KOŞU: 4 NESTOR, 5 ay ara sonrasında kaldığı yerden devam edecek gibi gözüküyor. Ekürisi ile beraber favorimdir. Son koşusu iyi olmasa da 7 FLASHING GIRL çok farklı performans sergileyebilir. So olarak 1 THE LAST LEGEND’de çim pistte de iyi koşacaktır.
KUPON
5-3
4-2-3-5-1
1-2 // 4
7-1-9 / H
1
4-7-1
7.KOŞU: İlk startında ekürisine yol verip arkasına takılan 5 TÜRKALİ, sonlarda kesilse de grubun en iyi derecesini çıkardı ve ekürisinin arkasından 2. kaldı. Favorimdir. Adana’da ağır çim pistte ilk koşusunda yarışın liderliğini alan ve son 100’e kadar dinç gelen 3 INDIGO BOY, dışardan güçlü gelen rakibine direnemese de tekrar vermesi dikkat çekiciydi, favoriye rakiptir. Türkali’nin arkasından tabelayı tamamlayan isimlerin ise fotoya dinç girmeleri bu koşuda farklı bir sonuç çıkartabilir. 6 ÖZEL ve 7 PRIOR öncelikli olmak üzere hepsi tercihim olacak.
8.KOŞU: Ara sonrası gördüğü koşu hariç dörtte üç yaparak güzel koşular kazanan, 3. olduğu koşuyu nazarlık sayarsak 1 KADHAN iyi durumu ile banko tercihimdir.
9.KOŞU: 9 TAY SAAD iyi durumunu yarışlarına yansıtamıyordu fakat ilk çim yarışında sürpriz yapabilir. Diğer isimler şablondadır.
KUPON
7-1-9 // H
1
4-7-1
5-3-6-7 // H
1
9-3-5-1-7-2-12-6-4
