1.AYAK: Uzun mesafede istediği gibi koşamayan 6 – RHYTM CHOREOGRAP ve iyi durumu ile 3 – LARVOTTO favorilerim. 1 – BUZZER BEATER beklediğim koşuları çıkartamasa da takibe devam ediyorum.
2.AYAK: 2 – FREE POWER ve 1 – LADY KANEKO favorileirm olup koşu gören 5 – CEYLİNİM sürprizde. Çok atta 4 – PAÇİ, 8 – İMZA ve 3 – QUEEN LEONESSA.
3.AYAK: Son yarışında 3 olmasına rağmen koşusunu çok beğendiğim 1 – KING OF THE SUN favorim. Mükemmel formu ile 2 – OVERDOSE ve 3 – NEYZEN rakipleri olup 5 – HAYAL TUFANI ilk defa sentetik dışına çıkıyor, sürprizde düşünülebilir.
4.AYAK: 3 – HARUNHAN, Sideli ile foto olup kazandığı yarışta hem tüm yükü çekmş hem de kaybettiği yarışı tekrar almasını bilmişti. O gün yakın takip eden Alaçatı Ağası bu sefer yarışta yok ve çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum.
5.AYAK: 1 – ÖZEKAN, başarılı yarışları sonrasında uygun grupta yine kazanır gözüküyor. Formunu bulan 5 – KIVRAKTAY sert çıkabilir.
6.AYAK: Gördüğü yarış sonrası kazanmayı da bilen 3 – AĞAPERSEN yine uygun grupta kazanmaya yakın. Dinç gireceği yarışta hazır gözüken 7 – RUS DAMAT süpriz olarak oyunumda yer alacak.
KUPON
6-3-1
2-1-5 // 4-8-3
1-2-3-5
3
1-5
3-7
