1.AYAK : Altılı ganyanın ilk ayağında 4-BERMUDA kaliteli safkan olduğu tartışılmaz.Normal şartlar altında tek yazılabilirdi fakat Bursa pistinde koşmamış olması tereddütte bırakıyor.Rakiplerinin arasında 2 safkan varki uzun süredir takip ettiğim ve patlamaya hazır bomba niteliğinde.Koşuda ciddi bir favoriin olması bu safkanları dahada sürpriz konuma sokuyor.Bu isimler 5-PRINCESS SÜREYYA ve 6-SAYGILI.Öte yandan üç aylık bir aranın ardından start alacak olan 1-LAWYER bu pist ve mesafeye yabancı değil.Galoplarında etkili görünen bu safkana bu ayağı tek geçmeyenler muhakkak şans vermeli diye düşünüyorum.10-REAL LOVE bomba.
2.AYAK : Günün ilk maiden koşusunda 3-BLACK SHEET etkili binicisi K.TOKAÇOĞLU iradesinde kazanmasını beklediğim safkan.Bu safkanın hata yapması durumunda 5-DADY KNOWS BEST ve 10-SIGNORINA devreye girecek ilk isimlerdir.11-STARIN KIZI, 6-LADY MINIKO ve 7-MY BITSY daha sonraki ihtimaller.
3.AYAK : 3 Yaşlı arap safkanların KV6 mücadelesi 3-GARANTİ ve 5-KIRKPINAR arasında geçecek gibi görünsede ben bu ayakta sürpriz sonuç bekliyorum.Gördüğü tüm koşularda aprantilerle start alan 2-ADIMNUR U.POLAT ile adından söz ettirebilir.Sürekli aralara sıkışıp kalan ve birtürlü kendini göstremeyen 9-CERRAH heran devreye girebilir.7-DESTAN YAZAN ve 1-SEVİMLİ bu ayağın olmazsa olmazı.Mesafeye yatkınlığıyla 8-HÜRDAĞ dikat edilmesi gereken bir diğer safkan.
4.AYAK : Son koşusunu aynı pist ve mesafede kazanan 1-EMBİR HAN favorim.Son koşularında ağır sikletine rağmen tabeledan düşmeyen 9-GURBETKAYA hafif sikletiyle bugün kazanabilir.Formdurumu iyi olan eküri destekli 8-AKGİRAY ve 6-CUCİ yarışa ortak olabilir.Pist ayırt etmeyen 7-KALABALI ve 4-ŞAHŞAMİL çok atta değerlendirilmeli.Nezaman kazanacak diye beklediğim 11-KAANKEREM çok sürpriz konumda ve ikramiyeyi uçurabilir.
5.AYAK : Son koşusunda çok ciddi faule mağruz kalan ve kazanabileceği koşudan beşincilikle ayrılan 7-MELOŞ TEYZE uyumlu binicisiyle maidene veda eder.Rakip arayanlara 3-DASARA ve 11-QUEEN OF KADİRLİ önerebileceğim safkanlardır.
6.AYAK : Günün son koşusunda son koşularında başarılı performans sergileyen 3-TEMEL TAŞI favorim.Uzayan mesafede sonlarda yapacağı muhteşem ataklarıyla rakiplerini yine fotoda avlayabilir.Bu koşu için iyi bir hazırlık dönemi geçiren 8-TEXASLI BEGÜM favorinin en ciddi rakibi.1-DISTANT GREEN tek yazmayanlar için önerebileceğim bir diğer safkan.5-FATİH ABİ günü sürprizle kapatabilir.
ALTILI GANYAN KUPONUM :
1.AYAK : 4 – 5 – 6 – 1 – 10
2.AYAK : 3 – 5
3.AYAK : 3 – 5 – 2 – 9 – 7 – 1 – 8
4.AYAK : 1 – 9 – 8 – 6 – 7 – 4 – 11
5.AYAK : 7
6.AYAK : 3 – 8 – 1 – 5
Sevgılı Ramazan Bey ; 2. ayakta 3 koşmaz.. Bu durumda kurgunuzda gıdışatı etkıleyeceği babında bır değişiklik olacak mı ? 5 D.K. BEST tek mı kalacak yoksa on plana aldığınız atlar değiştimi ?Teşekkürler
Kusura bakmayın murat bey yorumuza cevap veremedim islerimden dolayı bende yatiramadim kuponumu ve şuanda mobilden yazıyorum.Tek yazdığım at çıkmadığı surece kurgumda degisiklik olmaz sıralamada verdigim ikinci at çıkan atın yerine eklenir.Yani 10-SIGNORINA.Umarım sizde bu şekilde duzeltmissinizdir.
sayin yilmaz oncelikle bir suredir sitenizi ve sizi takip ettigimi belirteyim. yapmis oldugunuz yorumlarin ve tercihlerin ne kadar isabetli oldugunu gormekteyim. buna ragmen bugun de yine beste kalmaniz beni hakikaten uzdu. ama inaniyorum ki cok yakinda seytanin bacagini kirip guzel bir altiliya imza aticaksiniz. umarim devami da gelir. sizi takip etmeye devam edecegim. basarilirinizin devamini diler site de emegi gecen herkese tesekkurlerimi sunuyorum.
Güzel yorumunuz için teşekkürler olmayınca olmuyor işte ilk ayaga fazla yuklenmeseydim veya BEMUDAya guvenseydim olurmuş neyse sağlık olsun.
Ramazan yılmaz yarınki Kocaeli kuponuma bi göz atsana başkan
1.ayak : 4.8.6.7.1
2.ayak: 3
3 ayak: 3
4.ayak: H
5.ayak:H
6 ayak: 6.5.4.2.1.8.7
teklerime Güveniyorum Destenaz banko bence..
seninde görusnu alayım istedim..
Murat bey bende RESSAMi tek atıp söyle bir kupon hazırladım http://bulten.bankotahminler.com/altili-kuponlari/ramazanyilmaz-290/kupon-581.html