1.AYAK: Maiden’dan çıktığı yarışta sonlarda yaptığı müthiş sprintiyle yarışı kazandıktan sonra koştuğu handikap yarışta etliye sütlüye karışmayan ama mesafe isteyen isim bugün 1900 metreyi bulmuşken sonlarda rakiplerini avlar 7-AWESOME LADY bankom.
2.AYAK: Son yarışını jokeyinin hatasından en azından ikinci olabilecekken üçüncülükle yetinen 3-DIVINE BOY, istikrarlı ama müzmin maiden 4-KOBATER ve form olarak farklı gözüken 6-ARMAGEDDON arasındaki mücadele birinciyi belirler diye düşünüyorum.
3.AYAK: Her sonuca açık bir mücadele tercihim HEPSİ.
4.AYAK: Handikap puanıyla rakiplerinden farklı gözüken 4-YEŞİLMASKE‘nin tek rakibi iki yarış önce Ahmin’e saldıran 2-AYEFE olur.
5.AYAK: Önde istediği tempoyu verebilir ise 2-RUNNER CAT veremez ise 6-RED LEBEL kazanır gibi gözükse de formda 1-BAILAMOS‘suz kupon olmaz.
6.AYAK: Rakiplerinden gerek form gerekse kalite yönünden kendimce altı isimi ayırdım sıralamam şablondadır.
ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 7
2.AYAK: 3-4-6
3.AYAK: HEPSİ
4.AYAK: 4-2
5.AYAK: 2-6-1
6.AYAK: 3-4-5-2-11-6