Selamlar İstanbul altılı tahminlerim şu şekildedir.
1.AYAK: 2 yaş dişi İngiliz’lerin şartlı 1 koşusunda ilk iki safkanım (8) MACADAMİA ve (1) BLACK CHINESE olup sıralamam şablonda olacaktır.
2.AYAK: 3 Yaşlı Arap ların kv8 mücadelesinde farklı tuttuğum iki safkan (6) KAMÇI ve (4) BEN YOĞUM bu ki safkanın haricinde çıkarsa öncelikli tercihim (10) ÜNAL AMCA olup yarışın suprizini ise (5) ERTAŞ ve (3) BECOCAN dan bekliyorum.
3.AYAK: Bu mesafede son yarışına istinaden 7.5 kg siklet avanajı sağlayarak çıkacak olan (5) ROSE HİLL ve 8 kg siklet avantajı ile (8) BLACK ORPHAN ilk iki safkanım. (3) YAĞIZIN OĞLU ise üçüncü şans verdiğim isimdir.
4.AYAK: Koşmuş olduğu 1400 metre sentetik mücadelenin ikisinden de birincilikle ayrılan (8) ZIPPY ilk safkanım. İlk koşusunda kırbaç görmeden 1200 çimi 1.11 içinde uzak ara kazanan (5) HERE TO FLY ikinci şans verdiğim isim olup bu iki safkanın kötü koşması durumunda ise (2) AK DİAMOND un devreye girmesini bekliyorum. Yarışın suprizini ise bir süre geri çekilen ve bu yarışı hedeflediğini düşündüğüm (3) BLUE KİNG den bekliyorum.
5.AYAK: Benim tek ayağım burası olacak. Yarışın üç safkan arasında geçmesini bekliyorum. (1) DUKE OF KENT, (3) ZU HAT ve (6) MAHİR BEY. Bu üç safkanı kıyasladığım da ise sürekli olarak ikinciliklere bağlayan ve çarpılan (1) DUKE OF KENT in bu defa şanssızlığını kırmasını bekliyorum. (3) ZU HAT ın 3 boy dan fazla startta kalmasını ve (6) MAHİR BEY in de eksik koşmasını umduğum bu yarışta risklide olsa (1) numaralı DUKE OF KENT BANKOMDUR.
6.AYAK: Son 200 de en çok sevdiğim iki safkanın mücadelesini seyretmek istiyorum. Startla birlikte yarışı 3-4 te takip etmesini beklediğim (15) UÇAN KRAL ve son düzlüğe en geriden döneceğini tahmin ettiğim (9) KAFADAR ın son 200 de gruba hakim olup photoya kafa burun dalmasını beklediğim yarışta son ayağı bu iki safkanla riske edeceğim. Şimdiden herkese bol şanslar.
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 8-1-6-5-4-12
2.AYAK: 6-4-10-5-3
3.AYAK: 5-8-3
4.AYAK: 8-5-2-3
5.AYAK: 1 TEK
6.AYAK: 9-15
Bol şanslar
Tsk ederim admin.
Tabelada 5 numaralı aslan agızı bana biraz sakat geldi. Takip ettiğim bir at. Bende 1 i tek atıcam bütçeden dolayı ama unutulmamalı geniş oynayanlar.
Bol şanslar Fevzi. Şablonu nu da paylaşırsan seviniriz.
6 Tek
10 Tek
2-3-5-8
2-3-5-8
1 Tek
3-5-8-9-10-12-15
Herkese bol şans
Bol şanslar. Bu kadar tek varsa ilk ayak 2 at son ayak 2-3 safkan tercihle aynı butceyle yedili ganyan yakışır fikrindeyim. 3 tekle altılı ganyan artık fuzuli geliyor bana. Karar sizin tabiki.
Bol sanslar Bombacı.bugün seyyahkızı ndan bır surpriz beklıyorum son kosusuda bu grup ıcın yeterlı ıskalamayın derım
Gücünün farkındayım ama 11 tane aygırın içinde bir otursun yerine :)) (mine duymasın)
Selam Bombacı usta bolsans 1.ayak 1.2.6.8.12 2 ayak 4.5.6.10.11.12 3ayak 3.5 4ayak 2.5.8 5ayak 1 6 ayak 2.5.8.9.10.15 nedersin usta bu sefer nerden kacar acaba
İnşallah kaçmaz bol şanslar.
Mail geliyor mu artık?
Geliyor. Sıkıntı yok. Sen gelmezse haberim olsun dediğin için ses cikarmamistim.
Tamamdır kaptan :)