Selamlar İstanbul için altili tahminlerim şu şekildedir.
1.AYAK: Satış koşuların da nasıl dolap döner veya döner mi dönmez mi bilmiyorum. Ancak çok fazla yuklenilmeden geçilmesi taraftarıyım. Çünkü bariz derecede ön planda olacak olan safkanlar var bunlardan bir tanesi (8) SOYLU GÜZEL. Anne tarafından da BALLINUR un kardeşi olan safkan ağır derecede çimci görünse de sentetik te gitmemesi için bir neden görmüyorum. Grubun uygunluğu da göz önüne alındığında ihmal edilmemeli diye düşünüyorum. (3) SPORTİNG: Kocaeli pistinde de başarılı yarışlar koşan safkan son yarışına istinaden AGF çıkacağını tahmin ediyorum. Son derece formda. (9) ATEN yine son yarışına inanmadığım safkan ganyan da 1. At görünümünde idi. Gökhan Kocakaya binmesine rağmen anlam veremediğim şekilde üzerine bir oturup bir kalkan Gökhan safkanı tanımasına rağmen tempoyu tutturamayınca safkan da yarışı 7. sırada tamamladı. Ancak buna rağmen olumlu sinyalleri olan safkanı son yarışına rağmen Özcan tercihliyorsa bulundurmak zorundayım. (5) AUTUMN PEARL. Ketme’lerin safkanı yine burada ki en şanslı isimlerden biridir. Birçok açık koşu tecrübesi olan safkanın zamanında 7 tane aygırın içinde birinci geldiğini de unutmadım.
2.AYAK: Bu yarış için toplamda beş safkan belirlemiş olsam da düşüncelerim tam netleşmedi. Kafamda netleşen iki safkan var. Bunlardan ilki (7) OZBİLGİN BİR diğeri (3) BEN YOĞUM bu iki safkanın haricinde beğendiğim iki safkan ve ilk koşusunda ismini duyduğum bir safkan vardı. Muhtamelen beşliyi veya daha doğrusu sıralamamı yarın netleştireceğim.
3.AYAK: (2) ÇAKICI EFE: Yapmış olduğu son beş yarışın birinde birincilik alan dört yarışta da tabelada yer bulan safkanın kötü koşması durumunda ortalık çok fena karışabilecek gibi duruyor. Muhtamelen bir trafik sorununda devreye girebilecek ilk safkanım (3) ANILKAYA sonrasında ise (10) GEZEGEN.
4.AYAK: Yarışın iki safkan arasında geçmesini bekliyorum. Bunlardan bir tanesi (1) PRIZE FOR bir diğeri ise (6) SWEET BREW. Hazır iki safkana düşürmüşken ve yarışın bu iki safkanın dışına çıkacağına inanmiyor iken muhtamelen bu koşu tek ayağım olacaktır.
5.AYAK: (1) AĞRI DAĞI FIRTINASI ve (2) ALTIN KRAL ın yarış performansları ile ön planda olduğu yarışı kalabalık tutacak gibi duruyorum. Sonra ki tercihlerim bütçem dahilinde (12) KAYLA, (9) BUBURC, (4) DOĞA ÜSTÜ olacaktır.
6.AYAK: (5) numaralı CESUR’U önde planda tuttuğum yarışta (3) VOLİ, (11) FARLY BORDER, (6) LİRA LİRA, (8) TAMERCAN, (1) BEDWULF, (7) MAHIR BEY öncelikli tercihlerim olup (12) POLDİ bu yarış için bomba safkanımdır. Zor geçeceğini düşündüğüm yarışta daha ilk koşusundan itibaren üzerinde durduğum VOLİ yi alternatif kuponum da nasıl değerlendirebileceğim malum olsa gerek. Bu yarış itibari ile çocukluğunu bildiğim daha koşmadan hakkında bilgi sahibi olduğum AYZA yı da bu yarışla birlikte iyi seyredelim derim.!!
Koşulara göre ilk planda belirlediğim safkanlar bunlar olup şablonumun son halini saat 15.00 sularında paylaşacağım.
ALTILI GANYAN ŞABOLONUM
1.AYAK: 3-9-8-5
2.AYAK: 7-3-5-1-9
3.AYAK: 2-10-3-8
4.AYAK: 6 TEK
5.AYAK: 1-2
6.AYAK: 5-1-11-3-6-8
BOL ŞANSLAR HERKESE….