Selamlar Adana altılı tahminlerim şu şekilde:
1.AYAK: Formda safkanların buluştuğu bu koşuyu kalabalık tutmaya karar verdim. (4) ADALI HALİL çim performansı düşük görünse de bu tarz yarışlarda söz sahibi olabilecek siprint özelliği olabilen bir safkan. (1) KARAYÜREK gerek form durumu gerekse Ankara da koşmuş olduğu sert gruplara istinaden burada oldukça söz sahibi olabileceğini düşünüyorum. Özellikle Ankara daki yarışında SELÇUKLU BEYİ, İBİN, SEMEND , KARA MEMDUH gibi safkanların yanında 2 lira ganyan yanan safkan için bu grubu geçmesi çok zor olmasa gerek. (3) BİNEN BİLİR son yarışında pistten etkilendiğini düşündüğüm safkan bu defa siprint mesafesini ayarlayabilir ise söz sahibi olur diye düşünüyorum. Devamı şablonum da olacak.
2.AYAK: Oldukça formda olan safkan son yarışında dış kulvar dan çıkması iyi yer tutmaması dolayısı ile çok yıprandı. Ben bu mesafede bu yarışta hepsinden daha iyi koşacağını düşünüyorum. İç kulvar avantajı ve pilot değişikliği ile bu defa photolayacagina inandığım (13) numaralı SAHALARIN EFESİ BANKOMDUR.
3.AYAK: Bir başka tek tercihim de burası olacak. Ömer bayılır böyle yarışlara. Hazır safkanı uygun grubu buldu mu dayanamaz. Son yarışına hiç inanmadığım (5) numaralı SHARK ATACK tan rahat bir birincilik bekliyorum BANKOMDUR.
4.AYAK: Yarışın dört safkan arasında geçebileceğini düşünüyorum. Bu dört safkanın dışına çıkarak ise ne olacağını kestirmek gerçekten güç. İlk atım (1) ALBURAK KIZI. Rakipleri (2) MERZA, (4) DEMRE ve (5) DİLŞAN KIZI.
5.AYAK: (3) PARTY LOVER ın ağır favori çıkacağını düşündüğüm yarışta yanına suprizde iki safkan yerleştireceğim. Bunlardan bir tanesi (9) İŞKODRA bir diğeri ise (11) SHİBUMI.
6.AYAK: Sıralamam şablonda olacaktır.
ALTILI GANYAN ŞABLONUM
1.AYAK: 1-3-4-5-13-10-7-6
2.AYAK: 13 TEK
3.AYAK: 5 TEK
4.AYAK: 1-2-4-5
5.AYAK: 3-9-11-12
6.AYAK: 3-2-12-7-6
Not: 5. Ayağa (12) SEBOŞ ilave olmuştur.