İlk bakışta oldukça cezbeden ve hatta öne çıkan bazı isimlerin de bulunduğu programda, cazibesine kapılarak tahminlerimi sizlerle paylaşmak şart oldu. Kocaeli tahminlerim aşağıda yer alıp yazdığınız gibi gelmesi ve kazançlı olması dileklerimle… can911
1.Ayak: Beklediği sihirli dokunuşa binicisiyle kavuşan 9 (İNDİAN RADJA) kazandığı son koşusuyla oldukça önde (mislicilere ilk ayaktan tek isteyenlere duyurulur). Yine son koşusunu kazanan formda isimlerden 1 (DAYI MEVLÜT) ve yarışın tecrübeli isimlerinden ve kalitesiyle 8 (NASRULLAH BEY) ilk ayakta yeterli olacaktır.
2.Ayak: Dişilere ait maiden yarışta son koşusunda yarışın temposunu veren 2 boy farkla maidendan çıkışını erteleyen ve mesafenin kısalması avantajına olan 1 (ADA SULTAN) yine oldukça fazla favorim (yine misliciler için iyi bir öneri olsa gerek). Devamında 2 (AKYAZILI DİLA), 13 (YURDAKAN), 3 (BAYCANIM) ve 7 (KEEP ON SHİNİNG) sıralamasıyla diğer önerilerimdir.
3.Ayak: Dengeli olduğu kadar İstanbul’a ara verilmesiyle diğer koşularda olduğu gibi tüm isimler Kocaeli’ne doğru göç etmiş adeta. Birbirine yakın isimlerin start aldığı koşularda sıralamam 4 (ŞAHİNTER), 1 (KOVADA), 2 (KAFADAR), 7 (AYNATINAZ) ve 6 (KARACABEYASLANI) şeklindedir.
4.Ayak: Son ikincilikleriyle formunu sürdüren, bugün de uygun bir grup yakalayıp kilosunda indirim de alan 4 (YAŞARNUR) günün en güvenilir ismi olacaktır, Bankom.
5.Ayak: Henüz yeni maidendan çıkmış veya tek galibiyeti olan birbirine yakın performanslı isimlerin buluştuğu handikap mücadelede sıralamam son yarışında burunla 2.likte kalan 6 (ÇINAR EFE), İstanbul’dan takibimde olan isimlerden 7 (PEPPERONİ), sonlardaki etkileyici atağıyla kazandığı yarışla 3 (JAYLEE), yine taze maidena veda eden isimlerden ve çalışmalarında da iyi görünen 4 (WİND OF EAST), tabela çevresinde dolaşan fakat dereceleri de istikrarlı görüntüsüyle 1 (BOYKA) ve çalışmaları etkileyici ve bana göre günün kilit ismi M.Kaya ile ilk koşusunda kazandığı binicisinin tekrar tercihlediği 2 (CANTARE) diyorum.
6.Ayak: Göze hoş gelen son galibiyetiyle 11 (BALASAGUN) yine çok önde duruyor. Son zamanlardaki performansıyla şaşırtan çok daha sert gruplarda iyi yarışlarına tanık olduğum 7 (BLAZE OF GLORY), her an beklediği patlamayı yapabilecek kıvama gelmeye başlayan 4 (MAGİC SLİPPER), startta oyalanmazsa önlerde görebileceğimiz 9 (GRAND LARA) ve çalışmalarını Kocaeli’de sürdüren isimlerden daha iyi performans sergileyen ve sürpriz olarak tercih edeceğim isimlerden 13 (PRENSES DEHERE) son tercihim olacaktır.
Altılı Ganyan Şablonum:
1.Ayak: 9 /// 1-8
2.Ayak: 1-2-13-3-7
3.Ayak: 4-1-2-7-6
4.Ayak: 4
5.Ayak: 6-7-3-4-1-2
6.Ayak: 11-7-4-9-13
Kupon Tutarı: 45,00 TL (2.Ayakta 1 (Ada Sultan) ve 6.Ayakta 11 (Balasagun) tek tercihleriyle 1,80 TL üzerinden dilenen katsayı ile kupon misli olarak oynanabilir)
Bol şanslar
Teşekkürler sayın admin. Bakın bu sefer tek’lerin dibine vurdum, mislilik oldu :-)
Tektin ortalığı tebrikler :)
4.ayakta gelirse artık ne kadar verire bakarız .
En güvenilir tekten yatmak da ayrı bir sinir bozucu durum. Denizi geçerken derede boğulduk yine ?
Sorma abi, bu arada her ayakta 1 numara gelmiş oldu.
Birlerin günü oldu, Yaşarnur bu arada hayatının en kötü derecesini yaptı. Bu da ayrı bir manidar durum ?
Can bey bol şanslar. Emeğin için teşekkürler
Biz teşekkür ederiz İzmitli, gönlünüze göre
slm hocam 1. ayak 9 4.ayak 4 olur diyosun okeymidir attım gitti
Okeydir Ramazan bey, her ne kadar ilk ayakta dayı mevlut aklımı kurcalasa da atın gitsin, bol şans
KOCAELİ ALTILI TAHMİNLERİM RAST GELE.
1. AYAK. 8.1.6.7.5./ 9.10./
2. AYAK. 2./ 4.13.9.11.7.10./ HEPSİ./
3. AYAK. 1./ 5.7.4.3.10.6./ HEPSİ./
4. AYAK. 1. BANKO TEK./ 4.3.6.2.7./
5. AYAK. 1. BANKO TEK./ 4.2.7.8.3.6./
6. AYAK. 6. BANKO TEK./ 9.8.2.1.11./ HEPSİ.
Ilk ayakda 8 numara tek yaz ve geç ?
DİKKAT kocaeli çok cazip altılı çok iyi
İkramiye verir çok dikkat bol şanslar herkese
1.1.1.1.11. Son ayak kaç gelicek bakalım
Altılıya bak bir anda 5 bin liraya dayandı.