1- Ayak Süratli gitmesini beklediğim koşuda son yarışlarında düzlüğü rahat tempoda dönmesine rağmen birtürlü arttıramayan (11) DELALKIZ bu yarış bambaşka performans bekliyorum favorimdir. Bu safkana rakip olarak (3) YÜREĞİM, (6) ÖZGÜLEN ve (8) GÜLERANA yazacağım.
2. Ayak Yarış hayatına büyük beklentiler içinde başlayan ilk startında verimli olmasa da 2. startında mükemmel bir düzlük sprintiyle çok kolay kazanan (7) MAESTRO çok ön planda tuttuğum isim favorimdir. Bu safkana rakip olarak pistte ki ilk yarışını kazanan (3) BOZDAĞ EFESİ ve son startında ki rakiplerine oranla daha uygun grupta koşacak olan (1) IŞKINAT’a şans vereceğim.
3. Ayak Denk güçlerin biraraya geldiği koşuda sırası ile (4) ABRAJ, (3) TEREX, (5) DARK BOY, (7) LAGUARDIA, (1) RÜZGAR ETO, (8) SUN KINGDOM, (10) BİNBİR UMUT ve sürprizde (11) PERFORM yazacağım.
4. Ayak Birbirinden formsuz safkanların biraraya geldiği koşuda son yarışında mükemmel bir düzlük sprinti atan vasat rakiplerinin yanında çok ön planda duran uzayan mesafede (1) PATATUKA‘nın rahat kazanması gerekir BANKOMDUR.
5. Ayak Sonunda istediği şartları oluşturabileceği grup yakalayan (1) KIZIL BULUT startla birlikte aldığı liderliği fotoya kadar sürdürmek isteyecektir. Bu safkana tek diş geçirebilecek safkan ise son yarışını kenter kazanan (2) RAINY MAN olur.
6. Ayak Son yarışında kendi şahsi kuponumda banko olarak değerlendirdiğim o gün düzlüğe kadar çok rahat gelip düzlük üzerinde kendisinden daha güçlü rakibine diş geçiremeyen (11) ÜLKÜHAN net favorimdir. Bu safkana rakip olarak (2) IAN TAPP, (3) BLUE POWER, (15) PRENSES DEHERE, (8) KING LACHYN ve (6) SERÇE yazacağım.
ALTILI ŞABLONUM :
1- Ayak : 11,3,6,8
2. Ayak : 7,3,1
3. Ayak : 4,3,5,7,1,8,10,11
4. Ayak : 1 TEK
5. Ayak : 1,2
6. Ayak : 11,2,3,15,8,6
ŞABLON TUTARI : 69,12 TL’dir. Bol şanslar dilerim.