-
1. AYAK
Handikap 16 yarışında tabeladan düşmeyen denk atlar bir arada. Zorlu koşuda 2 – OHIOGOZAIMAS bankomuz. Çok at yazmak isteyenler için 1 – BLACK SAND, 6 – JAW BREAKER ve 4 – HAYDİ HAYIRLISI öneririz. 12 – ATTENTION sürpiz.
-
2. AYAK
6 – KOÇEFE, 16 – İPEKAY ve 1 -ALL TOGETHER favorilerimiz. Plasede sırasıyla tuttuğumuz safkanlar ise 12 -EURODICE, 11 – ÇERKEZ ŞEFİKA, 15 – HER MAJESTY, 10 – SON NEFES, 8 – LAKETOWN STORM, 4 – FIRST LIGHT, 5 – FLYING DAKOTA, 3 – EYE OF THE STORM, 7 – KÜÇÜK ÇINAR ve 14 – HAZFER.
-
3. AYAK
2 – ÇİRKİNAĞA, 10 – KATIKAZAN, 3 – KEYİF, 5 – İDİL SULTAN ve 1 – KİKKULİ bu ayak için yeterli gözüken safkanlar.
-
4. AYAK
6 – İPEK SU ilk yarışını rahat kazanırken yaptığı dereceyi tekrarlarsa bu grupta rahat kazanacaktır. Bankomuz.
-
5. AYAK
2 – PALA DAYI süper form tuttu favorimiz. 7 – SARRAF startta kalmaya başladığı son 9 koşusundan sadece bir tanesini kazanabildi. İlerleyen yaşına rağmen son yarışlarında ise tabeladan düşmedi, 5 – GÖKMENER ile kuponlarda bulunmalı. 3 – AKBARAN ve ikinci baharını yaşayan 9 – KARADENİZ plasede. Dinçliği ile 8 – CANGIL çok atta düşünülebilir.
-
6. AYAK
17 – PERIGOSAS altılının son ayağında favorimiz. Rakipler ise sırasıyla 13 – İZEM, 19 – WISHING STAR, 8 – MONTANA SKY, 12 – HADRA, 1 – EYE OF THE WOLF, 16 – NIKONYA, 2 – FIRATCAN, 4. GAFFUR AĞA, 3. FLYING FIDDLE ve 9. SİVRİHİSAR EFESİ.