1. Ayak Derecelerde her ne kadar CRASSUS önde gibi gözükse de bu safkanın normal sentetik pistte bu dereceleri yapmadığını varsayalım. Süratli gitmesini beklediğim koşuda henüz maidendan çıkamamış olsa da kalitesine inandığım (8) HEARTHROB favorim olacak. Önde ki temposunu arka gruba kabullendirebilirse son yarışında son 50‘de verdiği yarışı bugün vermemek için elinden geleni yapacak olan (7) FORGET ME NOT, son yarışında çok gerilerde beklediği için yetiştiremeyen (6) KOŞAN EFE üçlüsünü ön planda öneririm. Geri planda ise (3) MISTER STORM, (4) WON CALM ve (2) CRASSUS öneririm.
2. Ayak Son yarışında çim pistten etkilendiğini düşündüğüm (6) GÖKDOĞAN favorim olacak. Son yarışlarıyla formunu yükselten (4) ZAL son olarak ise sevdiği sentetik piste dönen (7) TUĞKAN yazacağım.
3. Ayak 2 yaşlı ingiliz safkanlarının bu koşusunda çalışmalarına göre sıralamam : (7) SECRET PRESS , (2) KADEEM, (1) IMMORTAL TURK, (8) SEYİR, (6) RISE AND SHINE.
4. Ayak Stilinde rakiplerinin olmasına rağmen kendisi kadar ayağına seri bir safkanın olmadığı grupta (2) BUZDENİZİ BANKOMDUR. Gerilerden gelebilecek bir sprinter safkan var o da IRMAK SULTAN onunda bu gruba diş geçirmesinin zor olacağını düşünüyorum.
5. Ayak Yavaş tempoda gitmesini beklediğim koşuda her ne kadar grupta kalite safkanlar olsa da kendisi kadar hazır bir safkan yok grupta. İSTANBUL çim pistine de ne kadar uyum sağladığını gözlemlediğim safkanın jokeyi Ahmet Çelik idaresinde 2’de 2 yapmasını bekliyorum (2) ASPURCE BANKOMDUR.
6. Ayak Klasik Handikap14 Yarışında güzel bir sürpriz bekliyorum çok safkana şans vereceğim. (8) FERACEHAN, (10) TUNCAGÜN, (9) DELİ ÜNVEREN, (4) ATLIŞAN, (3) BAKIRCIBEY, (7) KARPATLI, (6) BOYACI, (2) KEMİK KIRAN yazsam da içimden bir ses (12) ŞAHBEY ve (15) NİGHT SAFARİ‘ye de şans ver diyor.
ALTILI ŞABLONUM :
1. Ayak : 8,7,6,3,4,2
2. Ayak : 6,4,7
3. Ayak : 7,2,1,8,6
4. Ayak : 2 TEK
5. Ayak : 2 TEK
6. Ayak : 8,10,9,4,3,7,6,2,12,15
ŞABLON TUTARI : 54,00 TL’dir. Bol şanslar dilerim.